В Умані студенти змагалися за першість із шахів та шашок

В Умані студенти змагалися за першість із шахів та шашок

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся турнір з шахів та шашок, у якому взяли участь студенти з різних факультетів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби УДПУ ім. Павла Тичини.

Цей традиційний спортивний захід проходив за коловою системою – порізно дівчата та окремо хлопці. Боротьбу за перемогу вели 26 учасників. Студенти мали можливість проявити свою кмітливість, розумову вправність та здібності і, звичайно, поборотися за призове місце. У аудиторії, де проводились змагання, панувала напружена атмосфера, кожен гравець зосереджено продумував свої ходи і комбінації.

У підсумку змагань з шашок маємо такі результати серед дівчат: І місце – Олена Косуліна (НН інститут економіки та бізнес-освіти); ІІ місце – Анастасія Кривошеєнко (факультет соціальної та психологічної освіти); ІІІ місце – Ніколаєва Вероніка (факультет української філології). В результаті протиборств хлопців місця розподілились так: І місце – Микола Кишкін, ІІ місце – Віталій Поміркований (історичний факультет), ІІІ місце – Максим Кляхін(факультет соціальної та психологічної освіти).

У змаганнях з шахів серед дівчат перемогли: І місце – Анастасія Чернега, (НН інститут економіки та бізнес-освіти); ІІ місце – Анастасія Кривошеєнко (факультет соціальної та психологічної освіти), а підсумки результатів хлопців виглядають наступним чином: І місце – Віталій Кізокян (факультет іноземних мов), ІІ місце – Євгеній Сміцький (факультет соціальної та психологічної освіти), ІІІ місце – Антон Нехай (історичний факультет).

Керівник спортклубу університету Володимир Щербина вручив переможцям грамоти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x