Творчий колектив УДПУ став володарем Гран-прі Всеукраїнського фестивалю

Творчий колектив УДПУ став володарем Гран-прі Всеукраїнського фестивалю

Інструментальне тріо «Serbian Star» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (художній керівник – доцент Владислав Гусак) взяло участь у ІІІ Всеукраїнському мистецькому фестивалі-конкурсі «Grand Fest Кам’янець». щоб продемонструвати свої таланти до м. Кам’янця-Подільського з’їхалося близько тисячі учасників з різних куточків України. У фестивалі-конкурсі брали участь мистецькі колективи з Києва, Львова, Одеси, Коростеня та інших українських міст. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

Творчий колектив УДПУ став володарем Гран-прі Всеукраїнського фестивалю

Творчий колектив УДПУ у складі студентів із Сербії Йована Дрманіча, Дарко Марковича та Александара Джорджевича підкорилили журі високим рівнем виконання конкурсної програми, вони стали справжньою окрасою мистецького заходу і повернулися в альма-матер із найвищою нагородою − ГРАН-ПРІ фестивалю.
Крім перемоги в інструментальному жанрі, наші студенти отримали сертифікат на безкоштовну поїздку до Кам’янця-Подільського наступного року.

Під час нагородження голова журі, доктор педагогічних наук, професор кафедри музичного мистецтва, декан педагогічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Віктор Лабунець відзначив професійну виконавську майстерність тріо та висловив слова вдячності художньому керівнику колективу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x