Працівник СТО розбив залишену на ремонт машину в ДТП

Працівник СТО розбив залишену на ремонт машину в ДТП

32-річний житель Черкаського району, працюючи на СТО, викрав автомобіль, який залишили для ремонту. Керуючи ним в стані алкогольного сп’яніння, він вчинив ДТП. Йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП з постраждалим, яке трапилось на одній із вулиць міста. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясували правоохоронці, винуватцем пригоди став 32-річний житель одного із сіл Черкаського району. Він був у стані алкогольного сп’яніння та керував автівкою без будь-яких документів. Його доставили до Черкаського відділу поліції та з’ясували, що транспортний засіб йому не належить. За його словами, він працює майстром на СТО. Машину йому залишила для ремонту 33-річна жителька Черкаського району і вранці повинна була її забрати.

За словами начальника Черкаського відділу поліції Олександра Вільганюка, речовий доказ вилучено, підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x