В одному з гуртожитків Черкас сталася бійка з ножовими пораненнями

В одному з гуртожитків Черкас сталася бійка з ножовими пораненнями

35-річного жителя Черкас доставлено до Черкаського відділу поліції, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень 29-річному жителю Черкас в одному з гуртожитків міста. Як з’ясували правоохоронці, потерпілий став свідком бійки в гуртожитку. Він намагався розборонити чоловіків, але натомість від одного з них отримав удар в обличчя та непроникаюче ножове порання.

Зловмисника затримали на місці події. Ним виявився 35-річний місцевий житель. Наразі з ним працюють слідчі, а потерпілого доставили до лікарні, де йому надали медичну допомогу.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x