На Смілянщині викрили дачного злодія

На Смілянщині викрили дачного злодія

З підсобного приміщення дачного домоволодіння потерпілої чоловік викрав велосипед, радіоприймач, ліхтар та продукти харчування. Правоохоронці чоловіка відшукали, речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції звернулась 67-річна жителька одного із сіл району. Заявниця повідомила, що невідома особа зірвала навісний замок з її підсобного приміщення та викрала велосипед, радіоприймач, ліхтар та продукти харчування.

Працівники поліції провели подворовий обхід та від випадкових свідків дізнались, що біля одного із домоволодінь бачили велосипед, який за описом співпадав з викраденим у потерпілої. Інформація знайшла своє підтвердження, біля подвір’я 22-річного раніше судимого молодика правоохоронці побачили той самий велосипед, а в нього вдома вилучили решту крадених речей.

За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x