Смілянам нагадують про небезпечність електрообігрівачів

Смілянам нагадують про небезпечність електрообігрівачів

З настанням опалювального періоду на території Черкаської області збільшилась кількість пожеж з причини неправильної експлуатації або неправильного облаштування приладів опалення. Тому фахівці ДСНС посилюють серед населення інформаційну роботу. Останнім часом значну увагу рятувальники приділяють місту Сміла, де досі не розпочався опалювальний сезон. У намаганні зігрітися люди вимушено використовують не лише газові прилади, а й електрообігрівачі. На жаль, серед цих приладів достатня кількість саморобних, які криють у собі значну небезпеку виникнення пожежі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Працівники Смілянського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області, намагаючись вплинути на ситуацію, проводять серед населення роз‘яснювальну роботу.

Як зауважив начальник Смілянського районного відділу Управління ДСНС у Черкаськіій області Юрій Заєць, «Питання дотримання правил пожежної безпеки в опалювальний період одне із найбільш характерних для осіньо-зимового періоду. Особливо у місті, де єдина можливість обігріти помешкання – це користуватися електроприладом. Тому наші співробітники постійно спілкуються із населенням, аби люди розуміли свою відповідальність та більш виважено ставилися до експлуатації цих приладів».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x