На Драбівщині іноземець обікрав два будинки

На Драбівщині іноземець обікрав два будинки

Перебуваючи незаконно на території України, громадянин однієї із сусідніх держав обікрав два домоволодіння в Драбівському районі. Його дії кваліфіковано за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Драбівських поліцейських з повідомленням про крадіжки звернулись двоє мешканців одного із сіл району. Заявники розповіли, що невідомий, пошкодивши двері їхніх будинків, викрав металеві вироби.

Під час розшукових заходів та відпрацювання пунктів прийому металобрухту, правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявися 29-річний раніше судимий за крадіжки сусід потерпілих. Також правоохоронці встановили, що чоловік є громадянином сусідньої країни та не має права перебувати на території нашої держави.

За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває, та правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до інших подібних злочинів на території району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x