Погрожував відвідувачам пістолетом – у нічному клубі затримали дебошира

Погрожував відвідувачам пістолетом – у нічному клубі затримали дебошира

О 3-й годині ночі 13 листопада патрульні приїхали на виклик про бійку в одному із розважальних закладів міста. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

На перехресті вулиць Михайла Грушевського та бульвару Шевченка, чергового екіпажу вже чекав заявник. Коли інспектори з`ясовували подробиці ситуації, до них підійшли громадяни і повідомили, що в закладі перебуває чоловік зі зброєю.

Свідки розповіли, що чоловік прийшов до бару, назвався поліцейським і почав хизуватися пістолетом. Відвідувачі зробили зауваження, втім той розпочав конфлікт і погрожував застосувати зброю. У відповідь чоловік отримав стусанів від чотирьох відпочивальників, які відібрали пістолет та віддали його адміністратору закладу.

Порушника в стані сильного алкогольного сп`яніння виявили на місці. Той продовжував представлятись співробітником поліції. Однак патрульні перевірили особисті дані та з`ясували, що 40-річний черкащанин немає жодного стосунку до правоохоронних органів.

Правоохоронці затримали громадянина і доставили його до міського відділу поліції, а також викликали слідчих, які вилучили пістолет на експертизу. По даному факту в учасників події патрульні відібрали заяви та пояснення та передали первинні матеріали справи до Черкаського відділу поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x