Митці Черкащини звертаються до голови обласної ради щодо ситуації у філармонії (ДОКУМЕНТ)

Митці Черкащини звертаються до голови обласної ради щодо ситуації у філармонії (ДОКУМЕНТ)

Колективне звернення до голови Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця підготували діячі галузі культури і мистецтва з приводу ситуації, що склалася у колективі Черкаської обласної філармонії. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Митці Черкащини звертаються до голови обласної ради щодо ситуації у філармонії (ДОКУМЕНТ) Серед підписантів Заслужені артисти України, Заслужені працівники культури, артисти обласного музично-драматичного театру, керівники обласних мистецьких об’єднань.

Митці Черкащини звертаються до голови обласної ради щодо ситуації у філармонії (ДОКУМЕНТ) Митців, які долучилися до звернення, непокоїть звільнення з посад близько 30 творчих працівників філармонії, що ставить під загрозу існування видатних творчих колективів області. Йдеться про Черкаський академічний заслужений український народний хор, тріо бандуристок «Вербена».

Митці Черкащини звертаються до голови обласної ради щодо ситуації у філармонії (ДОКУМЕНТ) «Сподіваємося, що обласна рада за Вашою участю не допустить помилкових рішень з боку керівництва Черкаської філармонії та візьме питання поновлення художнього керівника філармонії та поновлення контракту з іншими членами колективу під особистий контроль» – йдеться у колективному зверненні до Олександра Вельбівця.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x