Учні Лисянського шкільного лісництва провели заняття про грибний сезон

Учні Лисянського шкільного лісництва провели заняття про грибний сезон

Учні Лисянського шкільного лісництва всіляко допомагають лісівникам у їхній нелегкій та водночас корисній праці, тому постійно долучаються до різноманітних заходів, які вони проводять. Проте н рідко й самі діти виступають в ролі ініціаторів. Так, доброю традицією шкільного лісництва є проведення різноманітних акцій з дошкільнятами. Нещодавно учні провели цікавий та пізнавальний захід у Лисянському дитячому садочку «Веселка». Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Вихованці шкільного лісництва провели лекцію на тему: «Як відрізнити їстівні гриби від отруйних. Поведінка в лісі під час збирання грибів». За допомогою наглядної агітації учні показали дітлахам, які існують види їстівних грибів, а які збирати категорично заборонено. За допомоги педагогів дошкільної установи подану інформацію закріпили рухливими іграми.

«Нині у розпалі грибний сезон. І, на жаль, ми все частіше чуємо про випадки отруєння грибами, нерідко страждають й діти. Головною причиною нещасних випадків є неграмотність населення щодо придатності тих чи інших грибів до вживання. Тож із роз’яснювальною метою ми й провели цю акцію», – говорить головний лісничий Лисянського лісгоспу Віталій Марусіч.

Як вихованці садочка, так і учні шкільного лісництва отримали масу позитивних вражень, а найголовніше, – усі засвоїли корисну, важливу та пізнавальну інформацію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x