У ЧНУ визначили кращого спортсмена місяця

У ЧНУ визначили кращого спортсмена місяця

Визначено кращого студента-спортсмена жовтня у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Студент ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, майстер спорту України з велоспорту Віталій Новаковський виграв 2 золоті та 5 срібних медалей на Чемпіонаті України і етапах Кубка України з велосипедного спорту. Це й забезпечило йому почесне звання спортивного лідера ЧНУ в жовтні. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

Голова спортивного клубу «Богдан» ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Володимир Химич розповідає, що Віталій Новаковський дуже вміло поєднує навчання в університеті з виступами в спортивних змаганнях України. «Для нашого студента цей рік успішний. Він виграв золоту та бронзову нагороди в ХІІІ літній Універсіаді. Також хлопець закріпився в основному складі Національної збірної України з велоспорту та брав участь у Чемпіонаті світу з велоспорту», − розповів Володимир Йосипович. За його словами, Віталій із першого курсу дивує своєю спортивною майстерністю та наполегливістю.

Рішення спортивного клубу «Богдан», дирекції навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я та студентської ради інституту було одноголосним.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x