На Золотоніщині водій крав зерно із місця роботи

На Золотоніщині водій крав зерно із місця роботи

Простеживши за вантажівкою, співробітники підприємства застали зловмисника під час вивантаження зерна кукурудзи сторонній особі. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У Золотоніський відділ поліції надійшло повідомлення від працівника одного з місцевих аграрних підприємств про те, що водій вантажного автомобіля з напівпричепом намагався викрасти зерно кукурудзи, яке повинен був перевезти з поля на елеватор.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що дорогою, замість того, щоб їхати у пункт призначення, водій заїхав у двір одного з домоволодінь та вивантажив близько тонни зерна кукурудзи, що належало агропідприємству. За вивантажену кукурудзу чоловік хотів отримати 2500 гривень.

Як з’ясувалося, керівництво підприємства підозрювало, що водій здійснює крадіжки зерна. Працівники аграрного підприємства, прослідкували за ним та побачивши, що автомобіль з’їхав з маршруту, та розпочав несанкціоноване розвантаження та викликали правоохоронців.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x