На Черкащині визначили переможців дитячого конкурсу «Не жартуй з вогнем»

На Черкащині визначили переможців дитячого конкурсу «Не жартуй з вогнем»

15 листопада відбулося засідання правління Черкаської обласної організації Добровільного пожежного товариства України, під час якого члени журі визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Не жартуй з вогнем», темою якого була протипожежна та техногенна тематики. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Метою конкурсу, який тривав понад два місяці, є виховання у дітей відповідального ставлення до вимог пожежної та техногенної безпеки, формування навичок обережного поводження з вогнем, а також розвитку творчих здібностей.

У конкурсі взяли участь учні шкіл та навчально-виховних закладів, які у вигляді оповідання, повісті, нарису, казки та поезії розповідали про захист дітей від різноманітних надзвичайних ситуацій та пожеж, про роботу, навчання та побут професійних пожежників-рятувальників, працівників ДПТ України, дружин юних пожежних, про заняття пожежно-прикладним спортом, правила поведінки в разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Дітки, які надіслали твори для участі в конкурсі, дуже відповідально поставились до їх написання, і що цікаво, деякі учасники доповнили свої творчі роботи ще й малюнками на тему опису. Старші учасники навіть вірші складали на тему пожежної та техногенної безпеки.

18 переможців конкурсу визначено, і їхні роботи візьмуть участь у наступному, «Всеукраїнському» етапі Конкурсу, де й будуть остаточно визначені кращі літературні роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x