За спробу дати хабара слідчому затримали черкащанина

За спробу дати хабара слідчому затримали черкащанина

Прокуратура Черкаської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки, Управління внутрішньої безпеки в Черкаській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області 15 листопада на гарячому затримано 30-річного жителя м. Черкаси, який запропонував і намагався надати слідчому відділу поліції неправомірну вигоду в розмірі 10 тис. грн. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Гроші призначалися за непритягнення його до кримінальної відповідальності та повернення вилучених у ході слідства речей.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо під час спроби надання частини грошових коштів, які в ході обшуку вилучено правоохоронцями.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x