У підозрюваного в крадіжках іноземця виявили підроблені документи

У підозрюваного в крадіжках іноземця виявили підроблені документи

Раніше судимий 35-річний житель Кавказького регіону проживав на території України по підробленій тимчасові посвідці та вчиняв крадіжки. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Як раніше повідомлялось, правоохоронці Черкаського відділу поліції затримали двох чоловіків однієї із країн Кавказького регіону, віком 32 та 35 років, які за допомогою відмичок намагалися проникнути до квартири черкащанки. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, в рамках якого у 35-річного підозрюваного, який був неоднократно притягнутий до кримінальної відповідальності за крадіжки та зберігання наркотичних речовин, було виявлено посвідку на тимчасове проживання на території України на його ім’я. Проведеною експертизою було встановлено, що в наданому ним документі була підроблена печатка. Свої дії чоловік пояснити відмовився.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x