У Канівському лісгоспі відбулася атестація працівників

У Канівському лісгоспі відбулася атестація працівників

Наприкінці жовтня цього року у Державному підприємстві «Канівське лісове господарство» згідно з положеннями Колективного договору між адміністрацією підприємства та трудовим колективом пройшли атестацію помічники лісничих та майстри лісу всіх п’яти лісництв. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Атестаційну комісію у складі восьми осіб очолив директор підприємства Едуард Симоненко. До залікової атестації працівники лісгоспу повторювали матеріали як із лісової справи, починаючи від висівання насіння лісових культур, вирощування посад-матеріалу, догляду за лісовими культурами, так і з охорони та захисту лісу, включаючи відведення дерев у рубки, сортування та оцінку лісоматеріалів, виписування відповідних документів тощо.

За словами Едуарда Володимировича, всі працівники, які підлягали атестації, гідно витримали своєрідний екзамен, вкотре підтвердивши, що мають не лише ґрунтовні знання, а й достатньо досвіду. Відтак, на найближчі три роки ця категорія працівників підтвердила свою кваліфікаційну відповідність займаним посадам і, відповідно, має достатньо досвіду, підтвердженого ґрунтовними знаннями.

До речі, починаючи з 1 листопада ц.р., у всіх підрозділах згідно з положеннями чинного законодавства про бухгалтерський облік та облікову політику підприємства триває інвентаризація основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та розрахунків. До її проведення, відповідно, наприкінці жовтня по підприємству було видано наказ про створення інвентаризаційної комісії та встановлено відповідні строки, згідно з якими перерахунок всього наявного майна, залишків продукції, фінансів тощо має пройти в період із 1 по 15 листопада 2017 року.

– Це нормальний процес, коли підприємство живе насиченим і водночас розпланованим та злагодженим життям, коли у всіх підрозділах кожен працівник має стосунок до всього, що відбувається в житті лісгоспу, – говорить директор лісгоспу Едуард Симоненко. – Таким чином ми підтримуємо на належному рівні і, разом із тим, звіряємо нашу бойову готовність до непередбачуваних ситуацій та ризиків, що іноді можуть траплятися в житті кожного підприємства. Буду банальним: працюємо сьогодні з перспективою на успішне завтра.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x