Керівника департаменту черкаської міськради затримали на хабарі

Керівника департаменту черкаської міськради затримали на хабарі

Сьогодні Генпрокуратура України провела спецоперацію, за результатами якої у порядку ст. 208 КПК України затримано директора Департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради та посередника безпосередньо під час одержання неправомірної вигоди в сумі 105 тис грн від фізичної особи -підприємця. Про це «Нова Доба» дізналася від Генеральної прокуратури України.

Керівника департаменту черкаської міськради затримали на хабарі Вказаний посадовець вимагав та одержав від фізичної особи-підприємця неправомірну вигоду в сумі 105 тис грн за сприяння в укладанні договорів про виконання проектно-вишукувальних робіт між Департаментом архітектури та містобудування цієї міської ради та фізичною особою -підприємцем, а також за підписання актів виконаних робіт за цими договорами.

Хабарника та посередника затримано, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення проводяться ряд обшуків та інші першочергові слідчі (розшукові) дії.

Найближчим часом буде вирішено питання про повідомлення затриманим про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, а також звернення до суду із клопотанням про обрання їм запобіжного заходу.

Досудове розслідування перебуває на контролі керівництва Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x