Доглядальниця обікрала пенсіонера

Доглядальниця обікрала пенсіонера

Доглядальниця викрала в пенсіонера кошти, які він зберігав для лікування. Працівники міліції встановили особу зловмисниці, їй загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Придніпровського районного відділу міліції звернувся 72-річний місцевий житель із заявою про те, що з його квартири викрадено кошти в сумі 5 000 гривень. Потерпілий розповів міліціонерам, що планував їхати в інше місто на лікування. Разом з родичами через газету знайшов доглядальницю, яка могла б супроводжувати його в дорозі. Родичі розповіли жінці її обов’язки та показали їй, де знаходяться кошти. Перед поїздкою вона вийшла в магазин за покупкам але назад так і не повернулася. Запідозривши щось неладне дідусь вирішив перевірити свої заощадження, проте там уже нічого не було.

За складеним описом співробітники карного розшуку встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 38-річна жителька одного із сіл Черкаської області. Розуміючи, що її викрито і відпиратися немає сенсу, затримана повністю у всьому зізналася.
За цим фактом слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі правоохоронцям вдалося довести причетність даної особи до трьох кримінальних правопорушень скоєних на території Черкас. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x