Громадянина Сирії затримали з наркотиками і недійсними документами в Черкасах

Громадянина Сирії затримали з наркотиками і недійсними документами в Черкасах

32-річного громадянина Сирії затримали в ігротеці при спробі знищити речові докази. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час оперативно-профілактичних заходів «Мігрант» оперативники Черкаського відділу поліції, перевіряючи приміщення однієї із ігротек в місті, побачили іноземця. Ним виявився 32-річний громадянин Сирії. Чоловік надав для перевірки правоохоронцям посвідку на тимчасове проживання на території України на своє ім’я старого зразка. Це викликало підозру і на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Він занервував та попросився в туалет. Там його правоохоронці спіймали за руку, коли іноземець намагався викинути на підлогу посвідку та поліетиленовий пакет вагою близько 0,5 грам з амфетаміном.

Було встановлено, що чоловік повинен був продовжити термін перебування на території України ще 10 років тому. Походження наркотиків встановлюють слідчі Черкаського відділу поліції, оскільки підозрюваний від будь-яких пояснень відмовився.

Наркотичний засіб вилучений та направлений на експертизу. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п\’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x