На Драбівщині вшанували ветеранів праці

На Драбівщині вшанували ветеранів праці

Напередодні Дня працівників сільського господарства перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Лобода, голова районної ветеранської організації Валентина Крокосенко, сільський голова Олександр Харченко, голова первинної ветеранської організації Лариса Слободяник з візитом шани та поваги завітали до довгожителів-ветеранів війни та праці села Золотоношка. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Драбівської РДА.

Делегація навідала домівки Волшин Ганни Петрівни, Геращенка Павла Семеновича, Гузій Оксани дмитрівни, Ткаченко Марії Іллівни.

У довірливій і щирій обстановці відбулося спілкування з ветеранами. Володимира Володимировича цікавило – як сьогодні живеться ветеранам Великої Вітчизняної війни? Голова районної ветеранської організації Валентина Крокосенко детально розповів про виконання державних програм соціального захисту і підтримки ветеранів війни, про діяльність виконавчої влади і органів місцевого самоврядування району щодо забезпечення належних умов проживання, лікування, медичного обслуговування соціальної допомоги найшановнішим людям району.

З нагоди Дня працівників сільського господарства, в знак шани та поваги до ветеранів праці, людей, які у повоєнні роки працювали на розвиток сільського господарств, гості вручили солодкі подарунки та квіти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x