Правоохоронцю, який керував авто нетверезим і спричинив ДТП, оголосили підозру

Правоохоронцю, який керував авто нетверезим і спричинив ДТП, оголосили підозру

Слідчим відділом прокуратури Черкаської області 16.11.2017 повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України начальнику сектору превенції одного з територіальних органів поліції області, який 15 листопада цього року, перебуваючи за кермом автомобіля «Ауді А4», в порушення вимог Правил дорожнього руху України, рухаючись з перевищенням швидкості, не впорався з керуванням та втрапив у ДТП. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Відбулося зіткнення з вантажним автомобілем, внаслідок чого пасажир «Ауді А4» отримав тяжкі тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.

За попередніми даними, 32-річний водій «Ауді А4» на момент вчинення дорожньо-транспортної пригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України.

На цей час у кримінальному провадженні тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x