Лікуємо кашель за допомогою бананів

Лікуємо кашель за допомогою бананів

Про поживну цінність банана відомо багатьом, а от про те, що за його допомогою можливо лікувати хворе горло, знає не кожен.

Банан – хороший антисептик. Він допомагає боротися з різними запальними процесами в організмі. Вітаміни групи В, якими багаті ці плоди, допомагають нормалізувати сон, який часто порушується при кашлі. Банани майже не викликають алергії і вони бережливі щодо шлунково-кишкового тракту, що робить їх чудовим продуктом для харчування і лікування дітей.

Бананово-медовий напій від бронхіту
Очистіть 3 стиглі банани і розімніть їх в пюре за допомогою дерев\’яної ложки. Помістіть пюре в каструлю і додайте 400 мл окропу. Дайте суміші настоятися протягом 30 хвилин. Коли засіб охолоне, додайте 2 ст.л. меду. Важливо додавати мед у прохолодну рідину, щоб він не втратив свої лікувальні властивості.
Помістіть суміш у герметичну ємність і пийте по 100 мл 4 рази на день. Використовуйте засіб протягом 5 днів поспіль, готуючи нову порцію щоранку.

Бананово-шоколадний напій проти сухості в горлі
Почистіть 1 середній банан і розімніть його в пюре. Додайте 1 столову ложку (без гірки) какао-порошку і перемішайте. Закип\’ятіть 1 стакан молока і розчиніть у ньому бананову суміш. Пийте такий коктейль гарячим перед сном протягом 3–5 днів.

Бананово-апельсиновий напій проти сухого кашлю
Стиглий банан розімніть виделкою і додайте до подрібненої м\’якоті 100 мл апельсинового соку. Влийте в миску 200 мл окропу, додайте мед і корицю до смаку, збийте масу за допомогою блендера і вилийте готовий коктейль у велику склянку. Вживайте напій гарячим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x