Для лісівників Черкащини провели семінар про законодавство про працю

Для лісівників Черкащини провели семінар про законодавство про працю

16 листопада для лісівників Черкащини спеціалісти Управління Держпраці у Черкаській області провели семінар. На захід були запрошені головні інженери, головні бухгалтери, інженери з охорони праці, інспектори з кадрів управління та держлісгоспів. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Заступник начальника Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Микола Рижков зазначив, що подібні навчання вже стали доброю традицією і є підтвердженням плідної співпраці лісової галузі Черкащини з Управлінням Держпраці. Головне, що такі семінари відбуваються у формі діалогу і завжди дають потрібний результат та вичерпні відповіді на актуальні питання.

Заступник начальника Управління Держпраці у Черкаській області Марина Жаркова та спеціалісти установи доповіли про основні законодавчі зміни, що стосуються дотримання законодавства про працю та охорону праці. Детально зупинилися на таких питаннях: надання відпусток та їх використання, робота у вихідний день, дотримання трудового розпорядку роботи.

Про атестацію робочих місць та шкідливі умови праці доповіла завідувач сектору з питань експертизи умов праці Лідія Комар.

Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці Володимир Купрій виступив з питанням щодо проведення періодичних медичних оглядів та тих етапів, які необхідно для цього здійснювати.

Про безпечну експлуатацію вантажно-підіймальних кранів у лісовому господарстві, підтримання їх у справному стані, охорону праці та вимоги при виконанні вантажно-розвантажувальних робіт доповів начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Анатолій Карпенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x