Для школярів Черкащини рятувальники проводять уроки безпеки

Для школярів Черкащини рятувальники проводять уроки безпеки

16 вересня одразу у трьох районах області Чигиринському, Чорнобаївському та Драбівському пройшли відкриті уроки, під час яких школярі вивчали правила безпеки та знайомилися із професією рятувальника. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Так, у Чорнобаївській гімназії та Драбівській загальноосвітній школі, у якості урок минув у формі організаційно-ділової гри «Проведення евакуації при пожежі у приміщенні». Сценарієм передбачалось відпрацювання усіх етапів щодо отримання інформації про небезпеку та проведення евакуації із приміщень.

У школі Чигирина, фахівці ДСНС не лише роз‘яснили дітям, як діяти у випадку надзвичайної ситуації та викликати пожежно-рятувальний підрозділ, а й дозволили учням спробувати себе у виконанні специфічних вправ рятувальника.

У всіх випадках співробітники ДСНС не лише оцінювали вправність обслуговуючого персоналу та правильність їхніх дій, вони також розповіли про пожежно-рятувальну техніку, яка є сьогодні на озброєнні у Служби порятунку та продемонстрували сучасне рятувальне спорядження.

Спілкуючись із учнями, співробітники служби порятунку звернули увагу на дотримання правил безпечної поведінки – у школі, вдома, чи на прогулянці. Учасникам були роздані інформативні листівки з правилами поведінки в натовпі та безпечної експлуатації приладів опалення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x