Вистава «Ніч перед Різдвом»

Вистава «Ніч перед Різдвом»

Вистава «Ніч перед Різдвом»
Шлях до серця дівчини лежить через… черевички. Коваль Вакула, який напередодні Різдва втратив від кохання здоровий глузд, вирішує у будь-який спосіб здобути черевички, які носити цариця, й розтопити крижане серце своєї Оксани.

Передріздвяна ніч приховує в собі дива, й вабити незвичайними пригодами, які збуваються. Тут і колоритна Солоха зі своїми любовними походеньками з Чортом, Дяком, Головою та Чубом. Містичний характерник Пацюк, який має блат із самісіньким пеклом, козаки з Січі і навіть Цариця, яка таки дарує Вакулі черевички із золота. Красива казка про шалене кохання з яскравими масовими сценами, піснями, танцями, іскрометним гумором, колядками, різдвяним вертепом, неймовірно казковою сценографією. Не поспішайте занурюватись у зимові, безрадісні будні, адже свята тількі починаються!

Найграндіозніше театральні втілення творчої спадщини великого Гоголя.Вистава «Ніч перед Різдвом» (за мотивами повісті «Вечори на хуторі поблизу Диканьки») у постановці видатного режисера Андрея Бакірова.

На сцені більш ніж 30 акторів, шикарні костюми і декорації, національний колорит і безліч сюрпризів.

Дата: 19 грудня 2018, 19:00
Де: ПК «Дружба Народів», бул. Шевченка, 249
Ціна – 80-250 грн.

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих Послуг» (Будинок торгівлі, 1 поверх) і за тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x