Драбівських грабіжників спіймали по «гарячих слідах»

Драбівських грабіжників спіймали по «гарячих слідах»

Працівники міліції по «гарячих слідах» встановили та затримали крадіїв. Зловмисники не встигли в повній мірі скористатися награбованим – частину викраденого майна було вилучено в одного з них за місцем проживання. Тепер за скоєне їм доведеться відповідати за усією суворістю закону.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Драбівського райвідділу міліції звернулась 55-річна місцева жителька й повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що з її дачного домоволодіння невідома особа викрала велосипед, металевий посуд і слюсарний інструмент.

Оперативні працівники розпочали пошуки зловмисника. Правоохоронці опитали жителів села, перевірили раніше судимих осіб та приймальні пункти металобрухту. У поле зору працівників міліції потрапили двоє непрацюючих, місцевих жителі, віком 28 та 30 років. В домоволодінні одного з підозрюваних правоохоронці виявили викрадений велосипед. Невдовзі був затриманий і його спільник, їх разом доставили до райвідділу міліції. Чоловіки зізналися, що вночі через вікно проникли до сараю одного з нежилих домоволодінь звідки викрали металеві вироби. Для власних зручностей чоловіки прихопили ще й старенький велосипед, яким і перевозили крадене.

Наразі слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x