В області прогнозують зниження температури

В області прогнозують зниження температури

У минулі вихідні характер погоди на Черкащині був обумовлений впливом циклону, який повільно рухається з Чорного моря на Харків. Пройшли дощі, кількістю від 2 до 5 мм, та намітилася тенденція до поступового похолодання.
На Лівобережжі області залишаються умови для утворення туманів у нічні та ранкові години. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

Як зазначив начальник Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань, у першій половині нового тижня на черкащан чекає зниження температури вночі до 5−7° морозу, вдень до 0−2° тепла. При цьому дещо посилиться вітер та місцями можливий невеликий сніг, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Тобто зима обережно і ненадовго відвідає наш край, щоб потім, у другій половині тижня, знову тимчасово відступити.
За попереднім прогнозом синоптиків, до кінця листопада та на початку грудня очікується мінливий характер погоди, чергування прохолодних і помірно-теплих періодів та періодичні опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Температура повітря буде коливатися від 2−6° морозу до +2−+6° тепла.

Початок грудня готує нам багато опадів, завдяки серії циклонів із Атлантики. Більш рішучий наступ зими можна чекати з 7−8 грудня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x