Гурт «Жадан і Собаки» вперше виступить у Черкасах

Гурт «Жадан і Собаки» вперше виступить у Черкасах

Культовий письменник Сергій Жадан приїздить у місто зі своїм музичним проектом. Концерт, організований командою «Гайда», відбудеться 16 грудня о 19:00 в нічному клубі «Manhattan». У програмі – найкраще за 10 років існування гурту, а також нові пісні.

Десять років тому, восени 2007 року в Харкові відбувся перший виступ нового ска-панк проекту, що об\’єднав поета Сергія Жадана та гурт \”Собаки в космосі\”. На час першого концерту проект мав у своєму репертуарі лише три композиції й стільки ж прихильників у глядацькому залі.

З тих пір Жадан І Собаки устигли записати 4 студійні альбоми, дати сотні концертів в Україні, Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині, Білорусі та Америці й стати одним із найдрайвовіших вітчизняних рок-колективів. За цей час через проект пройшло більше двох десятків музикантів. Сьогоднішній склад є незмінним уже кілька років, що свідчить про те, що група встигла визначитись із власними музичними та комунікативними пріоритетами.

Цього року Жадан І Собаки, святкуючи свій десятилітній ювілей, готують своїм прихильникам відразу кілька подарунків. По-перше, планується великий тур Україною та її околицями. По-друге, музиканти готують альбом кращих пісень за десять років, до якого відберуть композиції з усіх попередніх альбомів, причому – деякі композиції спеціально перепишуть у новому звучанні. По-третє, ближчим часом на шанувальників Жадана І Собак чекає прем\’єра відео на цілком нову річ.

А 16 грудня в черкаському клубі «Manhattan» відбудеться великий ювілейний концерт Жадана і Собак, на якому ви зможете почути як всім відомі композиції, так і кілька справжніх сюрпризів.

Квитки від 150 грн у продажу на karabas.com та у центральній касі міста (1 поверх ТЦ «Будинок Торгівлі»)
Гайда разом з нами!

За детальнішою інформацією:
gaydafest@gmail.com
+380973355494
+380939029848

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x