Жашківець побив і пограбував товариша по чарці

Жашківець побив і пограбував товариша по чарці

В Жашкові поліцейські затримали 29-річного чоловіка, який, застосувавши фізичну силу, відібрав гроші у мешканця району під час спільного розпиття спиртних напоїв. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Жашківського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному з кафе біля автобусної станції відбувається бійка. На місце події негайно вирушили працівники сектору реагування патрульної поліції району.

По прибуттю, до правоохоронців звернувся 23-річний мешканець району. Він розповів, що в одному з кафе познайомився з невідомим. Там почав розпивати з ним алкогольні напої. Через деякий час між чоловіками виникла сварка і невідомий вдарив заявника, а після того, як той впав, витягнув з його кишені гроші та пішов у невідомому напрямку.

Поліцейські виявили зловмисника в сусідньому кафе, де той продовжував пиячити. Ним виявився 29-річний мешканець Жашкова. Під час поверхневого огляду у чоловіка були виявлені та вилучені відібрана у заявника гроші.

По даному факту слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на чотири роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x