Смілянські депутати обрали секретаря міської ради

Смілянські депутати обрали секретаря міської ради

Сьогодні відбулось чергове 55-те засідання сесії Смілянської міської ради сьомого скликання. На засідання прийшли 25 депутатів. Головуючим знову обрали депутата Петра Абажея. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту [url=http://]smila-ua.com[/url].

На порядку денному стояло єдине питання – обрання нового секретаря міської ради. Петро Абажей виніс пропозицію, яку підтримали 22 депутати, – проголосувати за кандидатуру Костянтина Івановича Синьогуба. Депутати підтримали цю пропозицію і провели таємне голосування згідно з чинним законодавством України.

Зрештою, із 36 обов’язкових бюлетенів 11 було погашено, 25 депутатів взяли участь у голосуванні, 22 народних обранця проголосували за кандидатуру Костянтина Синьогуба, 2 – проти, 1 бюлетень визнано недійсним.

Після обрання Костянтин Синьогуб виступив з промовою, пообіцяв не підвести громаду та щомісяця звітувати про свою роботу. Зал вибухнув оплесками. І депутати, і більшість присутніх підтримують Костянтина Івановича та покладають на нього великі сподівання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x