Концерт Олега Винника

Концерт Олега Винника

Дата: 27 березня 2015, 19:00

Тип події: концерти

Де: ПК «Дружба народів», м.Черкаси, бульв. Шевченка, 249
Ціна – від 100 до 250 грн

Олег Винник – співак, композитор, автор пісень, популярність якого набирає обертів на пострадянському просторі, більше відомий в країнах Європи – Німеччині, Австрії, Швейцарії як талановитий виконавець головних ролей популярних мюзиклів під сценічним ім\’ям OLEGG.

Такого стрімкого злету на Олімп шоу-бізнесу, як у Олега Винника, мабуть, не було у жодного артиста в Україні. Його по праву можна назвати феноменом вітчизняної естради останніх років. Нікому з українських артистів раніше не вдавалося провести більше 60 концертів за 2 місяці.

Шанувальниками творчості Олега Винника є слухачі різних віків і музичних жанрів, але особливою увагою він користується у прекрасних дам, до радості яких в Україні нарешті з\’явився сильний, харизматичний виконавець!

Такі композиції співака як «Щастя», «Ангел», «Здрастуй, наречена», «Вовчиця» миттєво полюбилися мільйонам слухачів і стали першими в хіт-парадах радіостанцій. У 2012-2013 роках пісня «Щастя» стала самим замовляємим треком на радіо і найпопулярнішим рінгтоном операторів мобільного зв\’язку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x