Мокрий сніг та ожеледиця очікується на Черкащині

Мокрий сніг та ожеледиця очікується на Черкащині

Із середи погода у нашому регіоні ознаменується черговими проявами «метеорологічної» зими, тобто середньодобова температура повітря очікується нижче 0º. 22.11 у Черкасах та східній частині області можливий мокрий сніг, в нічні та ранкові години на дорогах ожеледиця. на що звертаємо увагу водіїв та пішоходів, а також всіх служб, від яких залежить безпека руху.
Причиною такої погоди є тил балканського циклону (з центром на сході України), куди північні вітри почали закачувати більш холодне повітря полярного походження і розрізнені снігові хмари. Нічні температури знизяться до -1 … -5 °, вдень 2−4º тепла. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

До кінця тижня, погодна ініціатива належатиме антициклону із південного заходу, завдяки чому ймовірність опадів очікується мінімальна, в хмарах з\’являться прояснення, а вихолоджування приземної атмосфери посилиться. Так 23−24.11 під ранок морози посиляться до -3 … -8 °. Удень температура повітря буде плюсовою.
Середньодобові температури повітря очікуються в межах 1−3º морозу, що на 2−4º нижче кліматичної норми на цей час.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x