У росіянки, яка проживає в Городищі, виявили коноплю

У росіянки, яка проживає в Городищі, виявили коноплю

Нею виявилась 30-річна громадянка Російської Федерації, яка має посвідку на постійне місце проживання на території України. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції надійшла інформація про жінку, яка в своєму будинку зберігає наркотики. Отримана інформація підтвердилась та була занесена до єдиного реєстру досудових розслідувань. Підозрюваною виявилась 30-річна громадянка Російської Федерації, яка проживає в Городищі на законних підставах згідно посвідки на постійне місце проживання. Як з’ясувалося, жінка раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення.

За місцем проживання підозрюваної під час санкціонованого обшуку,правоохоронці в одній із кімнат серед одягу в пластмасовій мисці виявили близько 20 грамів коноплі. Жінка не заперечувала, що наркотик належить їй, але розповісти про його походження відмовилась.

За словами начальника Городищенського відділення поліції Віталія Баклицького, наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x