У Думанцях «розгулялись» хулігани (доповнено)

У Думанцях «розгулялись» хулігани (доповнено)

Днями у селі Думанці Черкаського району вщент згорів місцевий магазин. Про це «Новій Добі» повідомляють місцеві. До всього, зауважують, що того ж вечора у хаті голови сільради повибивали вікна. Чим викликані такі акти вандалізму у рідному селі, люди не знають.

Речник ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко кореспондентам «Нової Доби» зауважив, що в останні 4 дні ніяких пожеж у селі Думанці не зафіксовано. Проте це може бути через те, що із пожежею впоралися самостійно, без виклику рятувальників. Щодо побитих вікон радить звертатися до поліцї.

Чи зв’язані ці події – ніхто не знає, проте селяни дуже стурбовані і налякані. «Нова Доба» своєю чергою обіцяє стежити за розвитком подій.

Зі слів сільського голови Думанців Кукушкіна Сергія Володимировича, такої події в селі на днях не було, ні з магазином, ні з його домовлодінням. Хоча протягом літа до приватного будинку у м.Черкасах, в якому він проживає, три рази кидали пляшки із запальною сумішшю. Про це є відповідні заяви до правоохоронних органів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x