Уманчани отримали безкоштовну консультацію провідних офтальмологів столиці

Уманчани отримали безкоштовну консультацію провідних офтальмологів столиці

На запрошення міського голови Олександра Цебрія в місто Умань завітали провідні фахівці кафедри офтальмології Національної медичної академії післядипломної освіти імені Платона Шупика на чолі з завідуючим кафедрою, доктором медичних наук, професором, експертом Всесвітньої організації охорони здоров’я по боротьбі зі сліпотою в Україні Сергієм Олександровичем Риковим. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міської ради.

Лікарі провели безкоштовний огляд-консультацію у ДНЗ № 7, де виховуються діти з вадами зору та в поліклінічному відділенні КП «Уманська міська лікарня», де понад 200 уманчан отримали висококваліфіковану консультацію.

«Всі нужденні будуть прооперовані в Уманській міській лікарні силами столичних медиків», – запевнив професор, заслужений лікар України Сергій Риков.

«Я вважаю, це важливий крок для поліпшення здоров’я нашої громади. Приємно було чути слова вдячності від уманчан, які прийшли на консультацію до професора та фахівців його команди. Хочу нагадати, зараз ведемо перемовини із заслуженим лікарем України, відомим кардіологом Борисом Тодуровим щодо проведення найближчим часом в Умані для мешканців міста безкоштовної консультації», – сказав міський голова Олександр Цебрій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x