На жителя Черкаського району напали грабіжники з ножем

На жителя Черкаського району напали грабіжники з ножем

В одному із сіл Черкаського району ввечері двоє невідомих осіб напали на потерпілого, завдавши йому ножем колото-різаних ран та викрали барсетку. Поліцейські оперативно відшукали нападників та затримали їх. За вчинене їм загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділення поліції звернувся 42-річний житель одного із сіл району та повідомив про розбійний напад. Заявник розповів, що перебуваючи на зупинці громадського транспорту, зазнав напуд двох невідомих осіб, які завдали йому ножем колото-різані рани плеча та викрали барсетку,в якій були два мобільні телефони, ключі від будинку та 300 гривень.

Потерпілому вдалось втекти, але він запам’ятав обличчя нападників та надав їх опис правоохоронцям. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські відшукали підозрюваних, один з яких намагався сховатися в будинку місцевого жителя та під час затримання чинив збройний опір, нападаючи з ножем на поліцейських. Підозрюваними виявились раніше судимі за тяжкі злочини жителі цього ж села віком 26 та 45 років.

Як повідомив начальник Черкаського відділення поліції Михайло Модленкоза даним фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження та особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Підозрюваним обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x