В області визначили переможців конкурсу «Подорж по алеї правових знань»

В області визначили переможців конкурсу «Подорж по алеї правових знань»

ІІІ (обласний) заключний етап конкурсу «Подорж по алеї правових знань» відбувся на Черкащині. Його провели у приміщенні Черкаського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації – з нагоди відзначення 28-ої річниці прийняття Конвенції ООН про права дитини. Тут визначили й переможців. Зауважимо, в обласному конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх шкіл районів, міст нашого регіону, працівники управління освіти і науки облдержадміністрації та Головного управління територіального управління юстиції у Черкаській області.

Як повідомляють в Службі у справах дітей ОДА, під час заходу учасники виконали тестову роботу з 25 запитань щодо основ правознавства.

У результаті переможцем конкурсу стала Оксана Кріт – учениця 10 класу Деренківецького НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Корсунь-Шевченківської районної ради. ІІ місце посів Сергій Тіхоміров – учень 9 класу Смілянського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15» Смілянської міської ради.

Діти отримали від Служби у справах дітей облдержадміністрації Грамоти та подарунки. А також переглянули концерт, підготовлений студентами Черкаського музичного училища імені Гулака-Артемовського.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x