Монастирищенські школярі дізналися більше про роботу пожежників

Монастирищенські школярі дізналися більше про роботу пожежників

22 листопада школярі Монастирищенського НВК Ліцею-загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Ерудит» завітали на екскурсію до пожежно-рятувальної частини. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Рятувальники розповіли дітям про специфіку та особливості професії рятувальника, про випадки пожеж на території району та причини їх виникнення. Дітям показали як працює спеціальне пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні у місцевих вогнеборців, розповіли про його застосування під час ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Учні мали можливість приміряти бойовий одяг та вдягнути апарат, за допомогою якого рятувальники працюють у небезпечному середовищі.

Співробітники пожежно-рятувальної служби звернули особливу увагу дітей на дотримання правил безпечної поведінки вдома під час користування електричними та газовими приладами, пічним опаленням. Окрема увага була приділена правильним діям при виявленні вибухонебезпечних предметів. Кожному учневі вручили інформаційну листівку із основними правилами пожежної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x