Черкащанина нагородили медаллю «За внесок в олімпійський рух»

Черкащанина нагородили медаллю «За внесок в олімпійський рух»

У Києві відбулася звітна ХХXII Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету України. Участь у її роботі взяли спортсмени і тренери, представники національних олімпійських федерацій, фізкультурно-спортивних товариств, регіональних олімпійських осередків, навчальних закладів, представники органів державної влади та керівники інших громадських організацій. Черкащину на асамблеї представляли голова відділення НОК України в Черкаській області, президент Федерації триатлону України Андрій Більда та член НОК, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Микола Холоденко. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Учасники заходу говорили про підсумки роботи НОК у поточному році, виступ наших атлетів на світових та європейських аренах, підготовку до Олімпійського 2018-го року – XXIII зимових Олімпійських ігор в Пхьончхані (Республіка Корея) і III літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі (Аргентина), реалізацію проектів, які направлені на розвиток та популяризацію олімпійського руху в Україні.

На асамблеї Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка відзначив Андрія Більду як голову обласного відділення почесною грамотою за розбудову олімпійського руху та медаллю «За внесок в олімпійський рух».

«Приємно отримати таку високу нагороду. Ми спільно з командою відділення НОК докладаємо чимало зусиль, аби олімпійський рух на Черкащині розвивався і до нього долучалася молодь, та прагнемо, аби наша нація була спортивною і здоровою. І це пріоритетна задача на сьогодні. Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб заохочувати і зацікавлювати дітей, молодь, та й дорослих корисними та цікавими заходами, подіями та активностями», – говорить голова відділення Андрій Більда.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x