Щодо винуватця смертельної ДТП на Городищині відкрили кримінальну справу

Щодо винуватця смертельної ДТП на Городищині відкрили кримінальну справу

26-річний житель Дніпропетровської області у Городищенському районі виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з легковиком, що рухався назустріч. Внаслідок ДТП загинули чоловік та семимісячна дитина. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

18 листопада близько 10 години до чергової частини Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на 160 кілометрі автодороги Київ-Знам’янка сталась дорожньо–транспортна пригода за участю двох легковиків, внаслідок якої двоє потерпілих доставлені до лікарні, ще двоє від отриманих травм загинули на місці.

Поліцейські встановили, що 26-річний водій автомобіля «Шкода», житель Кривого Рогу, рухаючись по автодорозі Київ-Знамянка у напрямку Городища виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2101», що рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 31-річний водій ВАЗівки та його семимісячний син від отриманих тілесних ушкоджень загинули. Його 23-річна дружина та водій автомобіля «Шкода» отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

Автомобілі вилучені. Водія автомобіля «Шкода» затримали в порядку статті208 КПК України. Йому оголосили про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x