Черкасець намагався обікрасти аптеку у Смілі

Черкасець намагався обікрасти аптеку у Смілі

27-річний раніше судимий черкащанин приїхав до Сміли, де вночі намагався обікрасти аптеку. Оперативники затримали зловмисника неподалік місця події на зупинці громадського транспорту. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час нічного відпрацювання до оперативників Смілянського відділу поліції від чергового надійшло повідомлення про те, що в одній із аптек міста спрацювала сигналізація пульту охорони, і на виклик виїхала слідчо-оперативна група.

Неподалік місця події працівники кримінальної поліції помітили чоловіка, який при появі поліцейських намагався зникнути з їх поля зору. Його зупинили для перевірки – ним виявився раніше судимий 27-річний черкащинин. Чоловік помітно нервував, і така поведінка правоохоронцям здалася підозрілою. Під час поверхневого огляду у нього виявили дві викрутки, пласкогубці та будівельні рукавички. Слідчому слідчо-оперативної групи підозрюваний зізнався, що планував обікрасти аптеку. Біля приміщення знайшов цеглину, якою розбив скло вікна, а потім на зупинці громадського транспорту чекав, чи спрацює сигналізація.

За словами начальника Смілянського відділу поліції Сергія Власенка речові докази вилучені, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частинами 3 статті 15 (Замах на злочин) та статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x