На мосту через Дніпро триває бетонування лівого проїзду

На мосту через Дніпро триває бетонування лівого проїзду

Працівники підрядної організації станом на 22 листопада вже забетонували 6 прогонів конструкції мосту та частину встановлених деформаційних швів. Наразі продовжуються роботи з бетонування інших прогонів конструкції мосту та деформаційних швів. Також триваєё монтування бордюрного каменю. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Для проведення ремонтних робіт на лівому проїзді мосту підрядною організацією ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» у достатній кількості заготовлено бордюрний гранітний камінь, металеві оцинковані воронки та водовідвідні труби для відведення води з проїжджої частини мосту, арматуру для армування монолітної бетонної плити. Німецьким виробником вже виготовлені деформаційні шви, які вже усі встановлені на лівій стороні мосту. Вони були спеціально виготовлені для черкаського мосту за індивідуальним замовленням.

На правому проїзді мосту планується продовження робіт з опорядкування проїжджої частини, зокрема, встановлення перильного огородження з боку залізничного мосту та нового бар’єрного металевого оцинкованого огородження типу «Євроформат».

Як повідомлялося, для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x