У Золотоноші засудили неповнолітнього серійного злодія

У Золотоноші засудили неповнолітнього серійного злодія

Золотоніським міскрайонним судом до позбавлення волі засуджено неповнолітнього жителя одного із сіл Золотоніського району. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Неповнолітній злодій, діючи за раптово виниклим умислом, в грудні 2016 року проник у будинок, звідки викрав: Т2 тюнер, DVD програвач марки, електричну шліфувальну машинку, два тепловентилятори. Подія сталася перебувачи в селі Гельмязів Золотоніського району Черкаської області. Юнак достовірно знав, що власник домоволодіння не проживає постійно за вказаною адресою.

Окрім того, шляхом злому навісного замка проник до господарського приміщення, звідки викрав: бензопилу марки «Кентавр», бензокосу марки «Кентавр».

Також у лютому цього року в селі Гельмязів Золотоніського району, проник на територію подвір’я ще одного домоволодіння, де проник всередину гаража, звідки викрав кутову шліфувальну машину та електродриль.

За вказаних обставин неповнолітній вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно, поєднана з проникненням в житло та інше приміщення.

Разом з тим, неповнолітній в судовому засіданні щиро розкаявся у вчиненому, просив суд суворо не карати його та надати шанс виправитись.
Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив злодія, призначивши покарання у виді 3 років позбавлення волі та звільнив від його відбування з іспитовим терміном 1 рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x