Під час сесії Жашківської райради новообраним депутатам вручили посвідчення

Під час сесії Жашківської райради новообраним депутатам вручили посвідчення

23 листопада 2017 року в сесійній залі голова районної ради Максим Салій провів позачергову вісімнадцяту сесію Жашківської районної ради.

На початку засідання з нагоди Дня працівників сільського господарства було відзначено грамотами кращих керівників сільськогосподарських підприємств Жашківського району, після чого депутати перейшли до розгляду депутатських запитів та звернень. Так, під час розгляду депутатського запиту Володимира Шарлая, заслухали в. о. начальника Жашківського районного відділу поліції Сергія Кубрика щодо низки кримінальних злочинів. Про це «Нова Доба» дізналася в Жашківській райраді.

Потім голова районної ради Максим Салій представив присутнім нового начальника Жашківського відділу Уманської місцевої прокуратури Тараса Горобця.

Із питанням про визнання повноважень депутатів районної ради присутніх виступила голова Жашківської районної виборчої комісії в Черкаській області Надія Шапотайло, зазначивши, що на виборах до територіальних громад району чотирьох колишніх депутатів районної ради було обрано до складу об’єднаних територіальних громад, а саме: Олександра Фуркала, Олександра Косенюка, Юрія Діхтяра та Віталія Костецького.

Замість вищезазначених депутатів за виборчим списком в порядку черговості визнано повноваження народних обранців районної ради від: Жашківської районної в Черкаській області організації партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «Солідарність» − Наталію Верболоз та Віктора Загороднього, Всеукраїнського об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ» − Людмилу Соболенко, Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» − Віталія Мартинюка.

Голова районної ради Максим Салій, вручаючи нагрудні значки та посвідчення новообраним депутатам, побажав їм та всьому депутатському корпусу плідної співпраці, задля вирішення нагальних питань на благо жителів району.

У ході подальшої роботи депутати розглянули питання внесення змін до бюджету, а також до складу постійних комісій та Президії районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x