За добу в Черкасах ліквідували три пожежі

За добу в Черкасах ліквідували три пожежі

Черговий виклик надійшов до оперативно-координаційного центру по лінії «101» учора о 13:15. Цього разу черкащани повідомили про вогонь, що охопив надвірну споруду на вулиці Братів Чучупаків. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На місце події одразу виїхав черговий караул 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини, силами якого пожежу о 14:07 було локалізовано, а о 14:22 повністю ліквідовано. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Ще одна пожежа у Черкасах сталася о 4 ранку 24 листопада. Про пожежу в житловому будинку на вулиці Слави повідомили сусіди, які побачили, як з вікон будинку виходить дим.

Силами чергового караулу 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини пожежу о 04:46 було локалізовано, а о 04:54 повністю ліквідовано. Однією із причин пожежі розглядається умисний підпал. На час пожежі господарів вдома не було.

Всього упродовж доби 23 листопада рятувальники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС ліквідували 3 пожежі, а також виконали ряд робіт пов‘язаних із ліквідацією наслідків дорожньо-транспортної пригоди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x