Землевпорядники Черкащини розглянули понад 121 тисячу заяв із ведення кадастру

Землевпорядники Черкащини розглянули понад 121 тисячу заяв із ведення кадастру

Державні кадастрові реєстратори Черкаської області з початку 2017 року опрацювали 121 380 звернень із питань ведення Державного земельного кадастру (ДЗК). Про це повідомляють у ГУ Держгеокадастру у Черкаській області.

Фахівці структурних підрозділів Держгеокадастру у Черкаській області зареєстрували в Державному земельному кадастрі (ДЗК) 69187 земельних ділянок. Найбільша кількість таких ділянок розташована в Черкаському (8589), Золотоніському (6119) і Драбівському (5221) районах.

Затребуваною послугою у сфері земельних відносин залишається надання витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Усього цього року працівники Держгеокадастру Черкащини видали 42965 витягів із ДЗК. Найчастіше таку інформацію запитували й отримали в Черкаському (4636 витягів), Драбівському (3515) і Жашківському (2806) районах.

Також спеціалісти землевпорядної служби області опрацювали 4444 заяви стосовно внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) і видали 4652 відомості з ДЗК у формі викопіювання з кадастрової карти (плану).

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Адреси ЦНАПів на території Черкащини й графік роботи державних кадастрових реєстраторів розміщено на офіційному сайті Держгеокадастру області й Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x