В Умані затримали дует злодіїв із Одеси

В Умані затримали дует злодіїв із Одеси

Підозрюваними виявились жителі Одеської області віком 22 та 44 років. Крадіїв затримали під час вчинення чергової крадіжки. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції від оператора поліції охорони міста Умань надійшло повідомлення про те, що на об’єкті спрацювала кнопка тривожної сигналізації. Наряд поліції охорони затримав на місці події зловмисників. Виявилося, що зловмисники пошкодили ролети та замок вхідних дверей, проникли до приміщення, звідки намагались вчинити крадіжку, але умисел до кінця не довели, бо були затримані працівниками поліції.

В Умані затримали дует злодіїв із Одеси

Крадіями виявились раніше судимі жителі Одеської області. Поліцейським чоловіки розповіли, що на автомобілі приїхали до міста Умань з метою вчинення крадіжок. Вони їздили по місту, оглядаючи різні офіси та приміщення на предмет наявності сигналізації та камер відеоспостереження.

Оперативникам вдалось встановити, що крадії причетні ще до кількох крадіжок в місті. Так, зокрема, вони проникли до офісного приміщення, звідки викрали два ноутбуки, три планшети та 10 000 гривень. Також зловмисники проникли до офісу, звідки викрали фотоапарат, чим завдали матеріального збитку на суму 2 000 гривень.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 6 років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x