Жителька Городищини поцупила мобільний телефон у магазині

Жителька Городищини поцупила мобільний телефон у магазині

Злодійкою виявилась 61-річна жителька Городищенського району. Правоохоронцям жінка пояснила, що побачила, що телефон залишився без нагляду, тож викрала його. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення від 40-річної продавчині одного з місцевих магазинів. Жінка розповіла, що з прилавка зник її мобільний телефон. Завдяки перегляду відеозапису з камери спостереження торгового залу, правоохоронци виявили особу, яка викрала телефон. Нею виявилась 61-річна мешканка Городищенського району.

Поліцейські відвідали жінку за місцем проживання. Жінка розповіла, що приїхавши до міста у справах, зайшла до магазину, де побачила без нагляду новенький смартфон, який викрала.

За даним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x