«Барвиста веселочка» отримала тисячу євро для поїздки до Болгарії

«Барвиста веселочка» отримала тисячу євро для поїздки до Болгарії

Уже у котрий раз засяяв на мистецькому небосхилі дитячий вокальний ансамбль «Барвиста веселочка» Городищенської дитячої школи мистецтв ім. С.С. Гулака-Артемовського. Цього разу узяли участь у ІV Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Українська естафета творчості-2017», що походив нещодавно у Черкасах.
Числені творчі колективи, які представляли різні куточки України, виступали у номінаціях: академічний, народний спів, інструментальні жанри, хореографія, прикладне мистецтво. П’ятнадцять учасників ансамблю з Городища посіли перше місце та отримали призовий кубок, дипломи та подарунковий сертифікат на тисячу євро, як підтримку для участі у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зоряні мости», який відбудеться у Болгарії в липні наступного року.

Таку перемогу «Барвиста веселочка» здобула завдяки невтомній праці керівника ансамблю Оксани Дуженко, а також безпосередній участі у забезпеченні дітей новими сценічними костюмами директора школи мистецтв, заслуженого працівника культури України Валентини Голосій, завідувача сектора культури райдержадміністрації Наталії Салій.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x