Шполянських школярів відвідали рятувальники і поліція

Шполянських школярів відвідали рятувальники і поліція

27 листопада в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності та безпеки дорожнього руху співробітники Шполянського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області та Патрульної поліції Шполянського відділу поліції завітали до учнів загальноосвітньої школи №3. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час заходу рятувальники нагадали дітям основні правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватися, вдома і в школі. Особливу увагу інспектори ДСНС звернули на ігри з вогнем та предмети, схожі на вибухонебезпечні, зауваживши, що чіпати, кидати та нагрівати їх категорично заборонено. Далі співробітники ДСНС продемонстрували школярам спецобладнання та спорядження вогнеборців за допомогою яких вони ліквідовують надзвичайні ситуації та події. Зокрема, фахівці Служби порятунку показали, як за допомогою пневмоножиць розрізають металеві конструкції та під час дорожньо-транспортних пригод вивільняють постраждалих із пошкоджених автомобілів.

Під час спілкування із юним поколінням співробітники поліції нагадали основні правила дорожнього руху та ознайомили учнів з вимогами правил дорожнього руху. Особливу увагу дітей фахівці Патрульної поліції звернули на необхідності бути максимально уважними, під час дороги додому або до школи, нагадавши обов’язково переходити дорогу у встановлених для цього місцях.

Школярі подякували рятувальникам та співробітникам поліції за пізнавальне заняття, пообіцявши бути максимально уважними та обережними, як вдома, так і в школі та на дорозі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x